CableQuick söker Certifierad fibertekniker!

CableQuick söker Certifierad fibertekniker!

  • maj, 2019

CableQuick AB är en totalleverantör av tjänster inom telekommunikation, fastighetsnät (fiber & koppar), AV-teknik och el – allt från projektledning till slutinstallation. Företaget startades år 2010 och är i dagsläget 40 anställda. CableQuick AB har sedan dess etablerat sig på marknaden tack vare erfarenhet, teknisk spetskompetens och hög service och har fått förtroendet att skapa lösningar åt små och stora företag, villasamfälligheter och bostadsrättsföreningar samt olika myndigheter och nätägare. Under 2017 togs beslutet att slå samman CableQuick AB och CQ Fiber till ett och samma bolag. Sammanslagningen gjordes för att effektivisera verksamheten och kunna erbjuda våra kunder en mer samlad kompetens.

Arbetsbeskrivning
Som fibertekniker kommer du främst arbeta med svetsning och skarvning av optiska fibernät mot telestationer, FOS-skåp samt brunnsarbeten; FTTH, fiberblåsning, felsökning, service och underhåll i certifierade fibernät samt kundplanering.

Krav
– 3-årigt gymnasium, el/tele eller motsvarande
– Certifierad fibertekniker
– Utbildad inom OTDR-mätning/DB-mätning samt registrering i system
– Erfarenhet av att ha byggt stadsnät/stamnät och arbetat med felsökning
– Innehar B-körkort

Meriterande
– Arbete på väg
– ESA 14
– ANS
– Heta Arbeten

Arbetsplats
Firmagatan 6
213 76 MALMÖ

Om anställningsvillkoren
Anställningsformen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning, med placering i Malmö. Resor i tjänsten kan förekomma.

Du är vårt ansikte utåt och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att vara lyhörd, flexibel, korrekt, kvalitetsmedveten, drivande och strukturerad i ditt arbetssätt. Förmåga att kunna prioritera, arbeta resultatinriktat och att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett måste. Vi söker dig som är glad och positiv, har lätt för att arbeta med andra och bidrar gärna till en god och trivsam arbetsmiljö. För dig är yrkesstoltheten viktig. I gengäld blir du del av ett spännande företag som satsar inför framtiden och som har engagerade kollegor och ledning där det alltid är korta beslutsvägar och högt i tak.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Skicka den till mikael@cablequick.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Venevi på: 040-6310191 eller mikael@cablequick.se