CableQuick söker Projektledare till vårt Uppsala-kontor!

CableQuick söker Projektledare till vårt Uppsala-kontor!

  • juni, 2020

 CableQuick söker Projektledare!

Vi är i en spännande och expansiv fas och behöver nu rekrytera en ny projektledare till vårt kontor i Uppsala.

Är du den vi söker?

 

Arbetsbeskrivning

Som projektledare kommer du främst att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av små och stora projekt. Driva projekt med resultat och budgetansvar.
Representera CableQuick vid projekteringsmöten och byggmöten. Arbeta med inköp av material och UE till projekten. Utveckla och bevara kundrelationer.

 

Vem är du?

Du är vårt ansikte utåt och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom att vara lyhörd, flexibel, korrekt, kvalitetsmedveten, drivande och strukturerad i ditt arbetssätt. Förmåga att kunna prioritera, arbeta resultatinriktat och att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift är ett måste. Du är glad och positiv, har lätt för att arbeta med andra och bidrar gärna till en god och trivsam arbetsmiljö. För dig är yrkesstoltheten viktig. I gengäld blir du del av ett spännande företag som satsar inför framtiden och som har engagerade kollegor och ledning där det alltid är korta beslutsvägar och högt i tak.

 

Krav

  • Erfarenhet av projektledning och telekombranschen
  • Svenska flytande i både tal och skrift
  • B-körkort

 

Meriterande

  • CAD
  • BAS-P & BAS-U

 

Ytterligare information

Tjänsten är heltid med önskad start omgående.
Placeringsort: Uppsala

 

Om oss

CableQuick AB är en totalleverantör av tjänster inom telekommunikation, fastighetsnät (fiber & koppar), AV-teknik och el – allt från projektledning till slutinstallation. Företaget startades år 2010 och är i dagsläget 45 anställda. CableQuick AB har sedan dess etablerat sig på marknaden tack vare erfarenhet, teknisk spetskompetens och hög service och har fått förtroendet att skapa lösningar åt små och stora företag, villasamfälligheter och bostadsrättsföreningar samt olika myndigheter och nätägare. Under 2017 togs beslutet att slå samman CableQuick AB och CQ Fiber till ett och samma bolag. Sammanslagningen gjordes för att effektivisera verksamheten och kunna erbjuda våra kunder en mer samlad kompetens.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Skicka den till stefan.wallin@cablequick.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Wallin på: 0709 – 45 46 65 eller stefan.wallin@cablequick.se.