Om Oss

CableQuick AB är en totalleverantör av tjänster inom telekommunikation, fastighetsnät (fiber & koppar), AV-teknik och el – allt från projektledning till slutinstallation.

Företaget startades år 2010 och har sedan dess expanderat och ingår nu i en koncern med ca 80 anställda. CableQuick AB har på kort tid etablerat sig på marknaden och har fått förtroendet att skapa lösningar åt små och stora företag, villasamfälligheter och bostadsrättsföreningar samt olika myndigheter.

CableQuick AB ingår i ett koncernförhållande som moderbolag med Certified Quality Fiber AB (CQ Fiber AB) som dotterbolag. Våren 2015 startades CableQuick D.O.O upp i Kroatien och ingår också i koncernen. Läs mer om om våra tjänster här.

CQ Fiber AB arbetar enbart med fiber. Med erfaren och certifierad personal besitter de en väldigt hög kompetens att utför alla sorters jobb i fiberoptiska nät. Läs mer om CQ FiberAB här.

CableQuick D.O.O är ett Kroatiskt aktiebolag med svenska ägare och investerare som bygger ut fibernätet i Kroatien. Läs mer omCableQuick D.O.O här.