Bredband

Snabbt internet till din lägenhet

Bredband

Bredband är ett ord som länge funnits i Sverige, och de flesta vet vad det betyder, eller i alla fall innebörden av det. Bredband=snabbt internet! Väldigt enkelt!

I hyresrätter och Bostadsrättsföreningar får man oftast tillgång till internet via den befintliga telefonledningen. Denna ledning fungerar hur bra som helst, men den har sina begränsningar. I dessa tider då fler och fler tjänster, så som IP-telefoni och Digital TV blir fler, så räcker inte de ”gamla” telefonledningarna till längre. Det är då man måste få in nya kablar i byggnaden som ger er tillgång till det som kallas Bredband. Tillsammans med de nya kablarna behöver man ett avtal med en Operatör som kan tillhandahålla olika tjänster.

Vi har sedan starten byggt Bredband i hela Sverige åt åtskilliga Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar. I vissa fall har vi gjort det i samarbete med operatörer och i vissa fall har kunden beställt ett passivt nät från oss och sedan själva valt vilken operatör de vill ha. Vill ni veta mer om detta kan ni kontakta oss via kontaktformuläret eller ringa oss på 040 631 01 00.